Pressmeddelande • 8-10-2020

Finnvedens Bil storsatsar i Värnamo

I veckan inleder Finnvedens Bil den största investeringen i företagets långa historia genom en stor om och tillbyggnad av anläggningen på Nydalavägen i Värnamo.

Anläggningen kommer att bli helt enligt Volvo Cars senaste concept.
Förutom nya försäljnings och visningslokaler kommer det byggas ett nytt däckcenter med förvaring samt en utbyggnad av befintlig skadeverkstad.

Under byggtiden kommer all bilförsäljning flyttas till vårt Renault och Begagnatcenter på Kapellgatan 1 i Värnamo, där vi bedrivit Renault, Dacia och begagnatförsäljning sedan 2018.

”Att kunna göra denna jättesatsning mitt i den tid vi lever just nu känns både ansvarsfullt och roligt! Genom denna investering får vi en toppmodern anläggning som kommer till glädje för både personal och våra kunder och vi blir väl rustade att möta den spännande framtid vi står inför, säger VD Robert Larsson och fortsätter, ”En satsning som denna hade aldrig kunna göras utan kloka ägare som ser långsiktighet och investeringar både som en självklarhet och en nödvändighet.“

Finnvedens Bil som förutom i Värnamo har anläggningar i Gislaved och Kristinehamn ingår som en del i det lokalt ägda familjebolaget Liljedahl Group.

Vill du veta mer? Kontakta VD Robert Larsson enligt nedan.
0370 - 425 01 robert.larsson@finnvedensbil.se 
www.finnvedensbil.se

Företagsfakta
Liljedahl Group är en familjeägd bolagsgrupp med sju helägda innehav: Elcowire Group, LWW Group, Hörle Wire Group, LMT Group, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastigheter. Liljedahl Group är även största ägare i noterade bolaget Bufab AB (publ). Koncernen omsätter cirka 12 miljarder och har drygt 1 400 anställda. Mer information på www.liljedahlgroup.se

Åk till toppen