Bufab

Bufab är en marknadsledande leverantör av komponenter och tjänster som skapar mervärden för kunderna genom att förenkla och effektivisera inköpskedjan för C-Parts.

Bufab | Delägt bolag med huvudägarskap

8 680
Nettoomsättning, MSEK
1 043
EBITA, MSEK
Enheter

55 helägda
dotterbolag i
28 länder

Huvudkontor
Värnamo, Sweden

1 782
Antal medarbetare

Bufab är ett internationellt handelsföretag med verksamhet i 28 länder. Bolaget har en stark position i Europa och Asien. USA är en tillväxtmarknad. Majoriteten av kunderna är globala bolag som finns i alla typer av tillverkande industrier.

Bufab-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm under kortnamnet ”BUFAB”.

Global Parts Productivity™

Bufab erbjuder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts som skruvar, muttrar, fästelement etc.

Erbjudandet Global Parts Productivity™ hjälper kunderna att fokusera på sin kärnverksamhet genom att förbättra kvaliteten, nå snabbare och säkrare leveranser, reducera totalkostnaden och frigöra mer kapital.

Mer än 140 000 artiklar lagerhålls på ett trettiotal egna lager runt om i världen för snabba och säkra leveranser. Artiklarna köps in från en mycket bred leverantörsbas bestående av flera tusen leverantörer i Europa och Asien.

Som komplement till handelsverksamheten driver Bufab även tillverkning av särskilt tekniskt krävande C-Parts i Sverige och Storbritannien.

VD

Erik Lundén

Åk till toppen