Pressmeddelande • 12-12-2023

Liljedahl Group skriver historiskt avtal som huvudpartner till IFK Värnamo

Liljedahl Group har funnits med som huvudsponsor till IFK Värnamo under hela tiden i Sveriges högsta serier och från och med 1 januari 2024 förlängs samarbetet ytterligare 3 år.

Liljedahl Group och IFK Värnamo har tillsammans målet att fortsätta utveckla föreningen, sporten och fotbollen både i det Allsvenska spelet och i föreningens övriga verksamheter. Liljedahl Group kommer att agera som huvudsponsor och har förutom en tydlig vision om att stödja IFK Värnamos A-lag sportsligt också en ambition om att främja klubbens samhällsansvar genom att öka bidragen till CSR-initiativ och fortsätta att vara en breddförening för barn- och ungdom.

Fredrik Lingeskog, ordförande i IFK Värnamo, betonar att det väl utvecklade samarbetet med Liljedahl Group och deras styrelseordförande Bengt Liljedahl till stor del har möjliggjort klubbens sportsliga framgångar de senare åren. Att ha en samarbetspartner som stöttar oss i att utveckla varje del av klubben är en framgångsfaktor för att etablera oss i Allsvenskan. Vi är en klubb med stora framgångar de senaste åren och helt avgörande är samarbetspartners som Liljedahl Group.

IFK Värnamo (ifkvarnamo.se)

Denna info har enbart publicerats på svenska.

Satsning på additiv tillverkning tar fart i Norden

06 maj 2024

Lanseringen av Addinor: En ny era inom additiv tillverkning. Addinor, ett banbrytande varumärke som specialiserat sig inom additiv tillverkning, meddelar härmed sin officiella lansering. Addinor fortsätter ivrigt sin resa som ett enskilt varumärke, samtidigt som man bygger vidare på sin expertis och det engagemang som utvecklats under PLM Group.

Åk till toppen